Відкрито реєстрацію на тренінговий проєкт для молодих науковців GrantWriter – ІIІ

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України
Заставка до проєкту

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України розпочинає реєстрацію для участі у тренінговому проєкті GrantWriter – ІIІ.

Головна мета проєкту – підвищення рівня обізнаності молодих науковців щодо написання грантових заявок українською та іноземною мовами, активне залучення українських вчених до участі у всеукраїнських і міжнародних грантових та конкурсних програмах.

До участі запрошують молодих вчених самоврядних молодіжних організацій, закладів вищої освіти та наукових установ усіх форм власності, які фахово займаються науковою діяльністю, віком до 35 років (до 40 років – для докторів наук).

Реєстрація

На серії тренінгів проєкту GrantWriter – ІIІ буде розглянуто особливості написання та заповнення грантових заявок, зокрема проєктів наукових робіт та науково-технічних розробок, а саме: обґрунтування актуальності та проблематики дослідження, його мети та основних завдань, опис основних підходів та методів, а також етапів виконання проєктів. Окрему увагу буде присвячено можливостям програм COST, «Горизонт Європа», «Цифрова Європа», Life.

Участь у тренінгах проєкту GrantWriter – ІIІ безкоштовна. Формат проведення – онлайн.

Тренінги проходитимуть з 27 по 31 березня 2023 року. Дедлайн подання заявок – 26 березня.

Модератор проєкту – Євген Козій (koziy.es@gmail.com).

Програма проєкту – у доданому файлі.