Відкрито представництво Львівської політехніки при Міжнародному освітньому центрі в Чунцині (Китай)

Tech StartUp School Львівської політехніки
Фото із заходу

15 квітня 2022 року в рамках святкування 30-річчя міждержавних відносин між Україною та Китаєм відбулася зустріч між представниками Агенції Nanjing Jiangnan Silk Road Culture Communication Co. Ltd з міста Нанкіна (Nánjīng) та Міжнародного освітнього центру з міста Чунцина (Chóngqìng) з однієї сторони і професором Назаром Подольчаком, доктором економічних наук, завідувачем кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки, керівником Tech StartUp School Університету і колективом Інституту з другої сторони. Освітню агенцію з Нанкіна представляв президент Ванг Ітан, Міжнародний освітній центр – директор Хуан Ці.

Зустріч мала за мету розпочати весняну кампанію промоції навчальних програм Національного університету «Львівська політехніка» в Китаї на наступний академічний рік за програмами Master’s degree (MBA) та PhD.

Під час онлайн-заходу було відкрито нове представництво Львівської політехніки в центральному Китаї при Міжнародному освітньому центрі в Чунцині, яке має робити акцент, окрім традиційного набору студентів, також на наукову міжуніверситетську співпрацю та на розробку спільних стартапів, бізнес-проєктів.

Китайські партнери Ванг Ітан та Хуан Ці висловили солідарність українському народові та бажання ще активніше популяризувати українську освіту в Китаї. Директор Міжнародного освітнього центу Хуан Ці провів інавгурацію відкриття представництва Національного університету «Львівська політехніка» в Чунцині.

Афіша заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу