Відкрито набір на програму InterHEI Food and Health Innovators Ukraine у галузі харчових продуктів та охорони здоров’я

Науковий парк SID City Львівської політехніки
Заставка до програми

Відкрито набір українських студентів, стартапів та спін-офф компаній на програму InterHEI Food and Health Innovators Ukraine, яку реалізовують Науковий парк Національного університету «Львівська політехніка», Науковий парк Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Vacuum Deep Tech Accelerator у партнерстві з Українським фондом стартапів, Національним університетом «Львівська політехніка» та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

InterHEI Food and Health Innovators Ukraine – це програма навчання, менторства та акселерації, що буде цікавою для:

  • студентів з ідеєю стартапу та всіх зацікавлених у галузі харчових продуктів та охорони здоров’я;
  • представників стартапів чи спін-офф компаній у цій сфері на ранній стадії розвитку, які прагнуть прискорити зростання.

Програма складається з двох частин.

  1. Менторство та навчання, що включатиме також навчальний курс з Design Thinking для студентів та представників закладів вищої освіти, який допоможе учасникам краще збагнути дизайн-мислення як підхід до розв’язання складних проблем і створення інновацій у галузі харчових продуктів та охорони здоров’я.
  2. Акселерація для найкращих стартапів (зокрема тих, які буде створено за результатами навчання під час першої частини програми), що мають інтерес до створення конкурентоспроможних інноваційних компаній.

Учасники – студенти і стартап/спін-офф компанії – не сплачують вартість навчання.

Навчання студентів та програма підтримки стартапів/спін-офів від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine розпочнеться у серпні 2023 року. Прийом заявок триватиме до 21 липня включно.

Більше деталей та реєстраційна форма – на сайті Українського фонду стартапів.