У Львівському палаці мистецтв відкрилася виставка відомого львівського аквареліста Ігоря Юрченка

Прес-служба Львівської політехніки
виставка Ігоря Юрченка

Днями у Львівському палаці мистецтв відкрилася виставка акварельного живопису кандидата мистецтвознавства, доцента Інституту архітектури Національного університету «Львівська політехніка», члена Національної спілки художників України Ігоря Юрченка.

Експозиція є ювілейною: напередодні митець відсвяткував своє 50-ліття. У межах вернісажу представлений його багатий і різноманітний доробок, створений за 1993–2016 роки, який знайшов широке визнання не лише в Україні, а й далеко за її межами.

– Кожна із тих технік акварелі, які я використовую, – розповідає Ігор Юрченко, – має свої особливості та складності роботи. Наприклад, малювання по сирому аркушу не терпить неточності, а ще потрібно працювати дуже швидко. Я б змусив малювати всіх розвідників. Такі заняття могли б багато чому їх навчити.

Відомий львівський художник і дизайнер Ігор Юрченко походить із козацького краю. Він народився у місті Токмаку Запорізької області. У 1993 році закінчив Харківську державну академію дизайну. Через певний час розпочав займатися викладацькою роботою у Львівській політехніці.

Ігор Юрченко – учасник багатьох міжнародних та всеукраїнських виставок і художніх пленерів. Лише цього року його твори були представлення на вернісажах у Пакистані, Іспанії, Італії, Албанії, Сербії, Швейцарії і Болгарії.

Виставку акварелей Ігоря Юрченка у Львівському палаці мистецтв можна буде оглянути впродовж цього місяця.

на виставці Ігоря Юрченка на виставці Ігоря Юрченка на виставці Ігоря Юрченка на виставці Ігоря Юрченка на виставці Ігоря Юрченка на виставці Ігоря Юрченка на виставці Ігоря Юрченка на виставці Ігоря Юрченка на виставці Ігоря Юрченка на виставці Ігоря Юрченка