Відділ науково-організаційного супроводу наукових досліджень НДЧ повідомляє про конкурс Hop on Facility

Відділ науково-організаційного супроводу наукових досліджень
Заставка до матеріалу

Українські наукові колективи можуть долучитись до виконання вже профінансованих проєктів у межах конкурсу Hop on Facility (HORIZON-WIDERA-2022-ACCESS-07) Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа».

Приєднатись можна до проєктів, які отримали фінансування за напрямом Pillar 2 та у межах конкурсів EIC Pathfinder. Перелік таких проєктів розміщено на порталі Funding & tender opportunities.

Алгоритм участі

  1. Обрати проєкт (із переліку), тематика якого відповідає компетенції колективу і в який заплановано внести додаткову цінність (подати новий робочий пакет).
  2. Звернутись до координатора проєкту з відповідним листом (використовуючи інструмент Contact сайту з переліком проєктів).
  3. У разі позитивної відповіді координатора підготувати заявку (яка має містити детальний опис профілю нового партнера та його роль у проєкті, що виконується) та подати її на конкурс (заявку подає координатор проєкту; фінансування покриває 100% допустимих витрат; 10% від суми фінансування перейде координатору).

Бюджет конкурсу – 20 мільйонів євро.

Останній термін подання заявок – 10 листопада 2022 року.

Докладніше про конкурс