Відбувся завершальний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

Катедра української мови Львівської політехніки
Оксана Микитюк та Лілія Горбачова

Студентка Інституту гуманітарних і соціальних наук (група МВ-25) Лілія Горбачова (викладач – доцент катедри української мови Оксана Микитюк) 5 лютого 2022 року представляла Національний університет «Львівська політехніка» на завершальному ІІІ етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка серед студентів та курсантів.

Під час урочистого відкриття Конкурсу Лілія Горбачова отримала книжки у подарунок та диплом переможця ІІ обласного етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка; доцент Оксана Микитюк – подяку від Департаменту освіти і науки Львівської обласної держадміністрації за піднесення престижу української мови, її популяризації серед молоді, виховання у молодого покоління українців поваги до мови свого народу.

Цікаво, що завдання, яке отримала Лілія Горбачова, стосувалося створення книжки коміксів про життя та творчість Тараса Шевченка. Власний проєкт Лілія мала зробити сенсацією, яка приверне до себе увагу читачів та буде гідною промоцією Шевченкового слова.

Оксана Микитюк та Лілія Горбачова Подяка Оксані Микитюк