Відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт освітньої програми «Міжнародні відносини»

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-захисту

60 студентів-магістрів освітньої програми «Міжнародні відносини» спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки в грудні 2021 року успішно захистили магістерські кваліфікаційні роботи.

Приємно, що 24 магістри захистили свої роботи англійською мовою, адже, окрім якісної професійної підготовки, невід’ємним компонентом конкурентоспроможності сучасного фахівця є знання іноземної мови. Високий рівень знань з англійської мови забезпечили такі викладачі кафедри іноземної мови, як Галина Яремко, Марта Лавренчук, Христина Марціхів, Юлія Закаулова, Наталія Жорняк, Мар’яна Гавран, які також були науковими консультантами у написанні магістерських робіт.

До співкерівництва магістерських кваліфікаційних робіт була залучена й візит-професор Тереса Ева Астрамовіч-Лейк з Інституту політичних наук Вермінсько-Мазурського університету в Ольштині (Польща).

Здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичної та практичної підготовки, застосували сучасні наукові підходи і на високому рівні презентували результати наукової роботи.

Позитивно оцінила магістерські роботи голова екзаменаційної комісії, завідувач кафедри країнознавства і міжнародного туризму факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка, д.іст.н., професор Наталія Антонюк, яка відзначила високий професійний рівень виконання магістерських робіт, їхнє практичне значення та спрямованість на розв’язання актуальних проблем сучасних міжнародних відносин.

За результатами захисту магістерських кваліфікаційних робіт кільком магістрам було рекомендовано вступати на навчання до аспірантури.

Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту