Відбувся профорієнтаційний захід за участю викладачів та успішних випускників кафедри ТБСФБ

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото із заходу

15 листопада 2022 року викладачі кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки доцентка Марія Курка та старша викладачка Ірина Бучкевич організували профорієнтаційний захід для учнів 10-х класів Львівської середньої загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 44 імені Т.Г. Шевченка. До участі у заході також було запрошено успішних випускників кафедри – магістрів з фармацевтичних технологій: менеджерку з регіонального розвитку компанії «Орто-Лайн» Мар’яну Якубовську-Гудз та керівницю групи фахівців з медичних питань швейцарської фармацевтичної компанії «Асіно» Оксану Скалко.

Під час зустрічі зі школярами викладачі ознайомили аудиторію з історією кафедри, навчанням на спеціальностях 162 «Біотехнології та біоінженерія» і 226 «Фармація, промислова фармація», можливостями міжнародної академічної мобільності, напрямами наукової роботи кафедри, перспективами працевлаштування після одержання диплому та кар’єрного росту.

Запрошені успішні випускники кафедри в режимі вебінару поділилися з присутніми своїм професійним досвідом роботи на посадах менеджера з оптового продажу мережі аптек «Едельвейс», провізора і директора аптеки, торгового представника, можливостями та напрямами кар’єрного розвитку у фармацевтичній галузі. Також вони наголосили, що саме навчання на фармацевтичній спеціальності відкрило шлях до затребуваної, цікавої та високооплачуваної роботи.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу