Відбувся перший семінар щодо інтегрування в середовище Львівської політехніки для працівників ІПМТ

Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із семінару

Для легшої і швидшої адаптації працівників новоствореного Інституту поліграфії та медійних технологій у Львівській політехніці впродовж семестру провадитимуть низку семінарів.

― Ми працюємо за принципом системи онбординг, виконуючи всі процедури, щоб нових працівників інтегрувати у середовище Львівської політехніки. Вже відбувся перший семінар за участю директора Інституту, його заступників, завідувачів кафедр, системного адміністратора. Ці семінари та вебінари мають на меті ознайомлення з процесами та особливостями роботи у нашому Університеті, ― пояснила проректорка з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Лілія Жук.

Перший семінар стосувався теми «Ознайомлення керівництва ІПМТ з інформаційними системами Львівської політехніки: структура, формат доступу, контент, загальна інформація». Його провела керівниця Інформаційно-обчислювального центру «ЦІЗ» Оксана Пелещишин.

Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару