Відбувся І Міжнародний семінар із соціальної комунікації та інформаційної діяльності в цифрових гуманітарних науках

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Скріншот з онлайн-семінару

20 жовтня 2022 року успішно відбувся І Міжнародний семінар із соціальної комунікації та інформаційної діяльності в цифрових гуманітарних науках (SCIA-2022). Організатором семінару є кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Інституту гуманітарних і соціальних наук Львівської політехніки.

Воркшоп проходив у двох секціях: «Соціальна комунікація та культурна аналітика» й «Інформаційна діяльність у цифрових гуманітарних науках» на онлайн-платформі Zoom. Вчені з України, Бразилії, Польщі, Грузії і Франції в атмосфері дружньої та плідної співпраці презентували 18 результатів досліджень.

Організатори SCIA-2022 висловлюють щиру подяку шановним членам програмного комітету, рецензентам та учасникам за активну підтримку й допомогу у проведенні заходу!

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару