Відбувся І етап 79-ї СНТК у підсекції «Логістика та управління ланцюгами поставок: поширення європейського досвіду»

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-конференції

22 жовтня відбувся І етап 79-ї Студентської науково-технічна конференція Національного університету «Львівська політехніка», секція «Економіка і менеджмент» – доповіді студентів у підсекції «Логістика та управління ланцюгами поставок: поширення європейського досвіду».

Дослідження актуальних тем у логістиці та ланцюгах поставок виконали студенти різних курсів. До окремих матеріалів конференції, які були подані до опублікування, студенти підготували виступи, зокрема:

  • Віталій Кіщук (МЕЛГ-21). Консолідація вантажів у міжнародних перевезеннях. Науковий керівник – Наконечна Т.В.
  • Тетяна Петрик (МЕЛГ-21). Логістична «антикрихкість»: як карантин впливає на ринок логістичних послуг. Науковий керівник – Наконечна Т.В.
  • Роман Синишин (МЕЛГ-21). Логістика кризових ситуацій: case-study. Науковий керівник – Гайванович Н.В.
  • Христина Блюсович (МЕ-49). Роль логістики в умовах надзвичайної ситуації техногенного характеру. Науковий керівник – Фігун Н.В.
  • Олеся Шевчук (МЕЛГ-11). Використання автоматизованих керованих транспортних засобів (AGVs) у логістичних процесах: досвід Німеччини та перспективи в Україні. Науковий керівник – Гайванович Н.В.
  • Максим Попелюк (МЕ-48). Перспективи використання технології блокчейн у логістиці та ланцюгах поставок. Науковий керівник – Гайванович Н.В.
  • Дарина Вікторова (МЕ-38). Логістика квітів в Україні і світі. Науковий керівник -Кобилюх О.Я.
  • Дмитро Коцебчук (МК 34). Інновації в логістиці. Науковий керівник – Наконечна Т.В.
  • Соломія Ковальчук (МЕЛГ-21). Екологістичні інновації Nestle. Науковий керівник – Чорнописька Н.В. та інші.

І студентам, і викладачам було пізнавально розкривати проблематику логістичних процесів в сучасних умовах та подискутувати зі студентами, які вже мають і професійний досвід. Студенти проявили вміння формулювати основні тези досліджуваної теми та обґрунтовано представляти результати дослідження.

Викладачі проєктної команда проєкту Erasmus Jean Monnet Module «Логістика та управління ланцюгами поставок: поширення євроейського досвіду» дякують усім доповідачам і гостям за інтерес до студентської конференції та загалом до проєкту. Бажають учасникам натхнення на нові дослідження, цікавих практичних завдань у логістиці та успішного професійного розвитку!

Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції