Один голос важить багато: відбулися вибори голови бюро секції Ради молодих учених Інституту економіки і менеджменту

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
вибори голови бюро секції Ради молодих учених ІНЕМ

На чергових виборах голови бюро секції Ради молодих учених ІНЕМ було двоє кандидатів – доцент кафедри менеджменту організацій Ігор Кулиняк і старший викладач кафедри зовнішньоекономічної і митної діяльності Катерина Дзюбіна. З різницею в один голос переміг Ігор Кулиняк.

Вибори відбувалися за звичним сценарієм – реєстрація, отримання бюлетенів, виступи кандидатів, запитання-відповіді, обрання лічильної комісії, саме голосування, підрахунок голосів. Сторонньому спостерігачеві на перший погляд здавалося, що й так зрозуміло, хто переможе. Однак це лише на перший погляд, адже далі ставало щораз більше зрозуміло, що не все так просто, адже обоє кандидатів – сильні, зі своїм досвідом і цікавими пропозиціями щодо подальшого розвитку й удосконалення роботи молодих учених-економістів. Та й молоді вчені не приховували, що цього разу вибір робити складно, адже обоє кандидатів – амбітні й цікаві.

Очевидно, на користь Ігоря Кулиняка спрацював його чотирирічний досвід роботи у секції ради ІНЕМ (був заступником керівника), вміння працювати у команді. За нього проголосувало 26 осіб. Катерину Дзюбіну підтримало 25 молодих науковців. Один бюлетень виявився недійсним – хтось кинув його незаповненим, очевидно, так і не вирішивши, за кого ж проголосувати.

Оскільки обоє кандидатів мають підтримку серед молодих учених, то вони домовилися про співпрацю.

вибори голови бюро секції Ради молодих учених ІНЕМ вибори голови бюро секції Ради молодих учених ІНЕМ вибори голови бюро секції Ради молодих учених ІНЕМ вибори голови бюро секції Ради молодих учених ІНЕМ вибори голови бюро секції Ради молодих учених ІНЕМ вибори голови бюро секції Ради молодих учених ІНЕМ вибори голови бюро секції Ради молодих учених ІНЕМ