Відбулися профорієнтаційні мотиваційні заходи кафедри цивільного права та процесу

Кафедра цивільного права та процесу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

9 червня 2022 року кафедра цивільного права та процесу Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти провела два профорієнтаційні заходи задля професійного мотивування учнівської молоді в обранні освітньої програми 081 «Право» у Національному університеті «Львівська політехніка».

Назва першого профорієнтаційного заходу – «Як написати мотиваційний лист: загальні поради та лайфхаки». Метою його проведення було допомоги абітурієнтам у написанні мотиваційних листів як обов’язкового елемента вступної кампанії 2022 року. Науковці та практики розповіли про різноманітність професійних проявів практичної діяльності юристів, їхніх інтересів, систему цінностей юридичної спільноти, надали корисні поради абітурієнтам щодо змісту мотиваційних листів, ознайомили з вимогами, порядком їхнього написання.

Другий профорієнтаційний захід мав назву «Цікава юриспруденція». На ньому абітурієнти мали змогу ознайомитися з цікавою судовою практикою України та зарубіжних країн, поспілкуватися з успішними науковцями і практиками щодо переваг майбутньої професії.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі