Відбулося секційне засідання наукового гуртка кафедри підприємництва та екологічної експертизи товарів ІСТР

Кафедра підприємництва та екологічної експертизи товарів
Професорка кафедри ПЕЕТ Ірина Ємченко зі студентами

19 квітня 2023 року під керівництвом професорки Ірини Ємченко відбулося секційне засідання наукового гуртка кафедри підприємництва та екологічної експертизи товарів Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола, присвячене розгляду питань захисту прав споживачів на одержання необхідної, доступної, достовірної та своєчасної інформації на продукцію.

На секційному засіданні було заслухано доповіді студентів з актуальних питань щодо дотримання вимог до маркування харчових продуктів відповідно до чинного законодавства України, систему засобів інформування споживачів про появу небезпечних товарів, випадки порушення прав споживачів на інформацію, зокрема в умовах воєнного стану.

Із доповідями виступали студенти групи ПТ-21 Юлія Кушнір, Максим Мазан, Наталя Ляхович, Северин. Яворський Участь в обговоренні взяли студенти Юрій Березовський та Нікіта Асауляк.

Результати обговорення доповідей студентів та зроблені висновки визначили напрями подальших наукових досліджень з проблем захисту прав споживачів на належну інформацію про товари в Україні.

Фото із засідання гуртка Фото із засідання гуртка Фото із засідання гуртка Фото із засідання гуртка Фото із засідання гуртка Фото із засідання гуртка Фото із засідання гуртка Фото із засідання гуртка Професорка кафедри ПЕЕТ Ірина Ємченко зі студентами