Відбулося обговорення ОП «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з роботодавцями

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

Обговорення освітньо-професійної програми з роботодавцями є важливим етапом її вдосконалення та оперативного реагування параметрів освітнього процесу на об’єктивні запити і потреби вимог часу й ринку праці. Освітньо-професійна програма «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Національного університету «Львівська політехніка» спрямована на підготовку висококваліфікованих спеціалістів, які спроможні задовольняти сучасні потреби та вимоги роботодавців.

Для визначення потреб стейкхолдерів у частині розвитку ОП «Менеджмент» 27 січня 2022 року було проведено відповідну зустріч науково-педагогічних працівників, що викладають на освітньо-професійній програмі, з роботодавцями.

На зустрічі були присутні, зокрема, представники таких роботодавців: директор СП «Галка ЛТД» Ю. Дубовий, директор Торговий дім «Галка» А. Челак, заступник директора з міжнародних перевезень ДТЕП «ІСТ-ЗАХІД» Р. Скочиляс, директор «Qubstudio», директор ТОВ «Кастом Лоджістик Сервіс» Л. Дем’янчук, віце-президент Львівської торгово-промислової палати В. Коруд та інші.

Від науково-педагогічного середовища були присутні, зокрема, гарант ОП «Менеджмент» професор Віталій Бойко, завідувач кафедри менеджменту організацій професор Олег Карий, в.о. завідувачки кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності доцентка Наталія Петришин, доцентка кафедри маркетингу і логістики Наталія Чорнописька, доцентка кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Оксана Сватюк та інші.

У процесі обговорення представники роботодавців сформували пропозиції щодо вдосконалення ОП «Менеджмент», врахування яких дасть змогу задовольнити інтереси всіх стейкхолдерів та підвищити конкурентоспроможність випускників освітньо-професійної програми на ринку праці.