Відбулася зустріч студентів-журналістів зі співвласником телеканалу «Броди Online» Сергієм Нікішиним

Роксолана Семчишин, Діана Яблонська, студентки ІІІ курсу кафедри ЖЗМК
Фото із зустрічі

У понеділок, 16 жовтня, першокурсники і третьокурсники кафедри журналістики та засобів масової комунікації Львівської політехніки отримали можливість поспілкуватися з випускником кафедри, який є продюсером та режисером, а також співвласником телеканалу «Броди Online», Сергієм Нікішиним.

Гість розповідав та водночас згадував про своє навчання у Львівській політехніці, як опісля починався його шлях у журналістиці. Пояснював студентам різницю між приватними та комунальними телеканалами.

Також під час зустрічі Сергій поділився своїм досвідом і розповів про всі виклики у роботі, які були під час створення власного регіонального телеканалу новин, надав корисні поради щодо початку кар’єри в журналістиці та засобах масової інформації, а також наголосив на всіх тонкощах роботи журналіста у сучасному світі.

Наприкінці зустрічі Сергій Нікішин дав студентам-журналістам важливу настанову – завжди вперто йти до своєї мети, незважаючи на всі невдачі та помилки, адже це й вибудовує справжніх професіоналів своєї справи. Така промова, безумовно, надихнула всіх студентів, що й було найкращим результатом й метою цієї зустрічі.

Студенти були вдячні за інформативну лекцію, зробили кілька спільних фото на пам’ять і планують запросити Сергія Нікішина на подальші зібрання.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі