Відбулася зустріч студентів з випускницею кафедри МПА Олександрою Вихор

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Фото із зустрічі

Студенти кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки спільно з доцентками кафедри Роксоланою Винничук, Лесею Струтинською та Тетяною Склярук на запрошення випускниці кафедри МПА Олександри Вихор відвідали лекцію з управління персоналом, яка відбулася в супермаркеті «Сільпо».

Студентів зустріли Олександра Вихор – менеджерка з персоналу Західного регіонального управління мережі ТОВ «Сільпо-Фуд», випускниця 2022 року кафедри МПА, а також Христина Мицько – заступниця керуючого магазином у ТЦ «Вікторія Гарденс».

На лекції обговорили особливості управління персоналом у сфері рітейлу. Студенти почули про рекрутинг, онбординг, розвиток та мотивацію працівників мережі супермаркетів «Сільпо», подискутували про цінності й корпоративну культуру, а також ознайомилися з організаційною структурою мережі загалом та кожного супермаркету зокрема.

Також гарант освітньо-професійної програми для магістрів «Менеджмент персоналу (HR-менеджмент)» Роксолана Винничук у межах роботи над удосконаленням програми обговорила з Олександрою Вихор особливості викладання курсу «Рекрутинг та адаптація персоналу» й отримала цінні рекомендації щодо нього.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі