Відбулася зустріч студентів кафедри ТБСФБ з представником компанії «Єнамін»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Скріншот з онлайн-зустрічі

27 квітня 2023 року відбулася онлайн-зустріч студентів спеціальностей 162 «Біотехнології та біоінженерія» та 226 «Фармація, промислова фармація» кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки з представником компанії-стейкхолдера ТОВ «НВП «Єнамін»» (Enamine) – професором, доктором хімічних наук Сергієм Рябухіним.

Під час зустрічі студенти познайомилися з компанією «Єнамін», яка є однією з найбільших в Україні та Європі, що займається науковими дослідженнями в галузі медичної хімії, а саме тонким органічним синтезом та розробкою методик синтезу нових органічних сполук для первинного біологічного скринінгу. Компанія співпрацює з провідними фармацевтичними, біотехнологічними компаніями і науковими центрами Китаю, Європи, Північної Америки, Австралії та Японії. Компанія постійно розширює свою команду висококваліфікованих хіміків, біологів та інженерів, яка зараз налічує понад 2000 працівників. Вони беруть активну участь у наукових конференціях та семінарах, їхні роботи друкують у провідних журналах світу.

Під час зустрічі зі стейкхолдером було також обговорено можливості та умови для студентів проходити стажування на базі підприємства, а згодом і працевлаштування.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі