Відбулася зустріч студентів ІХХТ з представником холдингу OSTCHEM – ПрАТ «Рівнеазот»

Кафедра хімії і технології неорганічних речовин Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

21 вересня 2021 року в аудиторії 101 ІХ навчального корпусу Львівської політехніки відбулась зустріч студентів і викладачів Інституту хімії та хімічних технологій з представниками холдингу OSTCHEM – ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне).

ПрАТ «Рівнеазот» – лідер із виробництва аміаку та мінеральних добрив на західних теренах України.

Директор департаменту з управління персоналом та соціальних питань Олександр Кривенко у своїй презентації розповів про структуру ПрАТ «РІВНЕАЗОТ». Зокрема, відзначив, що у 2021 році розпочато будівництво нового цеху з виробництва карбаміду – ще одного високо ефективного азотного добрива. Сировиною для цього виробництва є аміак і відхід виробництва аміаку – вуглекислий газ (СО2). Це дасть змогу підприємству зробити свій внесок у боротьбу з викидами парникових газів і глобальним потеплінням на планеті.

Представник товариства детально розповів про умови праці на підприємстві і запросив на роботу фахівців зі спеціальності «Хімічна технологія та інженерія», а також інженерів-механіків, інженерів з автоматизації, інженерів-електриків. У розмові зі студентами і викладачами було наголошено, що, крім офіційного працевлаштування з достойною оплатою праці, на підприємстві є програми підтримки молодих працівників (соціальний пакет, піднайм житла, навчання для кар’єрного росту тощо).

Зустріч була організована кафедрою хімії і технології неорганічних речовин Інституту хімії та хімічних технологій за сприяння відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки.