Відбулася зустріч працівників Інституту енергетики та систем керування зі студентами коледжів Західного регіону

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Скріншот з онлайн-зустрічі

19 травня 2022 року відбулася онлайн-зустріч студентів коледжів із керівництвом Інституту енергетики та систем керування і працівниками кафедр, під час якої учасників ознайомили з діяльністю кафедр, спеціальностями Інституту й умовами вступу на навчання у 2022 році. У зустрічі взяли участь студенти шести коледжів Західного регіону України.

Завідувачка кафедри теоретичної та загальної електротехніки Оксана Гоголюк розповіла учасникам про переваги навчання у Львівській політехніці, про освітній, науковий та кадровий потенціал Інституту енергетики та систем керування, про інформаційні сторінки, де можна знайти інформацію про Інститут і спеціальності.

Директор Інституту енергетики та систем керування Андрій Лозинський, декан бакалаврату Андрій Маляр та заступник секретаря приймальної комісії Львівської політехніки Ігор Грибик пояснили абітурієнтам умови вступу на спеціальності ІЕСК та відповіли на запитання абітурієнтів стосовно підготовки до вступу.

Завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Федір Матіко розповів про переваги навчання за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», зокрема про універсальність спеціальності, що зумовлена необхідністю автоматизації процесів не тільки у промисловості, а й в усіх сферах діяльності, вивчення технічних та програмних засобів світових лідерів (Siemens, Schneider Electric, Unitronics, Honeywell), отримання глибоких знань комп’ютерних, інформаційних технологій та мов програмування, що дає можливість працювати не тільки в галузі автоматизації, але й в ІТ-сфері та суміжних галузях.

Завідувач кафедри електромехатроніки та комп’ютеризованих електромеханічних систем Ігор Щур та викладач кафедри електроенергетики та систем управління Роман Ференсович розповіли абітурієнтам про освітні програми та переваги навчання за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», зокрема про співпрацю кафедр з великими енергетичними компаніями (ДТЕК, Укренерго, НАЕК «Енергоатом»), можливості навчання за кордоном.

Абітурієнти з інтересом сприйняли подану інформацію та висловили побажання взяти участь у конкурсі для вступу до Інституту енергетики та систем керування Національного університету «Львівська політехніка».

Відео зустрічі

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі