Відбулася зустріч із випускницею кафедри політології та міжнародних відносин Марією Сітніковою

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із зустрічі

27 вересня 2023 року випускниця кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки Марія Сітнікова (випуск освітньої програми «Міжнародні відносини» другого (магістерського) рівня вищої освіти 2021 року) зустрілась зі студентами кафедри та поділилася своїм досвідом роботи і можливостями для подальшого саморозвитку.

Марія розпочинала свою професійну кар’єру у Львові в міжнародній компанії Нестле (French buyer support). Зараз вона переїхала до Франції та продовжує працювати у тій же компанії, а також навчається в магістратурі на спеціальності «Політичні науки та право» в університеті м. Нант (Франція). Також вона проходить стажування в адвокатському відділі компанії EY (Ernst&Young).

Гостя розповіла студентам про можливості для студентів-міжнародників на ринку праці, які професійні компетентності є необхідними, як стати конкурентними особистими і якими рисами повинен володіти той, хто хоче отримати роботу у міжнародних компаніях, про важливість soft skills. Студенти активно задавали запитання, отримали багато корисної для себе інформації та мотивацію до саморозвитку.