Відбулася зустріч бакалаврів кафедри соціології та соціальної роботи зі стейкхолдерами

Кафедра соціології та соціальної роботи Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

5 та 6 квітня 2021 року відбулася зустріч бакалаврів кафедри соціології та соціальної роботи Львівської політехніки зі стейкхолдерами, випускниками і студентами магістратури.

На зустрічах також були присутні колишній декан магістратури Інституту гуманітарних та соціальних наук Наталія Вовк, декан магістратури ІГСН Олег Цебенко, директор відділу професійно-кар’єрної орієнтації Василь Лозинський, завідувачка кафедри соціології та соціальної роботи Лілія Клос, викладачі кафедри.

У рамках мотиваційної розмови гості наголосили на важливості професійного розвитку студентів та затребуваності такого роду фахівців на ринку праці.

Дякуємо колегам Мар’яні Малачівській, Михайлу Яворському, Наталі Красюк, Юлії Матвійко, Оленці Дзюник, Володимиру Лису, Ярославу Бордіяну, Михайлу Обіходу, друзям з Галицької фундації, Сергію Майорову, Роману Перепічці, Віталіні Остапюк.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі