Відбулася відкрита лекція «Як інтелектуальна власність сприяє монетизації власної особистості?»

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Скріншот з онлайн-лекції

Однією з переваг онлайн-навчання у Національному університеті «Львівська політехніка» є можливість відвідувати лекції та слухати виступи провідних фахівців не тільки свого університету, а й інших установ.

Так, 31 березня 2021 року студенти Львівської політехніки мали можливість взяти участь у відкритій лекції лекторки Ольги Кулініч, д.ю.н., доцента, начальника відділу навчальних програм та забезпечення просвітницьких заходів відділення розвитку відносин у сфері інтелектуальної власності Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності».

Під час лекції обговорювали питання умов правової охорони атрибутів особистості й правомірності їхньої комерціалізації в Україні та міжнародний досвід; присутні ознайомилися з особливостями правомірності монетизації голосу, зображення людини, використання образу особи у рекламних кампаніях.

Організатор заходу – доцентка кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Галина Бойківська.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції