Відбулася робоча зустріч педагогів-волонтерів розмовного клубу «Говорімо українською!»

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Скріншот з онлайн-заходу

Розмовний клуб «Говорімо українською» готовий стартувати. У п’ятницю, 25 березня, відбулася організаційна зустріч педагогів проєкту.

Разом із командою україністів Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» проводити заняття слухачам Клубу на волонтерських засадах зголосилися десятки інших досвідчених фахівців – викладачі з університетів Львова, Києва, Тернополя, Харкова, вчителі шкіл і гімназій Львівщини.

Зазначимо, розмовний клуб «Говорімо українською!» МІОК організовує у співпраці з Департаментом освіти і науки Львівської ОДА для громадян України, охочих заговорити українською вільно.

З майже 1000 учасників уже сформовано 40 груп. Серед слухачів – люди з усіх куточків України, різних віку та професій.

Навчання у Клубі розпочнеться 29 березня і триватиме до 17 травня. Дистанційні уроки відбуватимуться двічі на тиждень (щовівторка та щочетверга). Кожне заняття триватиме по 90 хвилин.

Зазначимо, кількість зареєстрованих перевершила всі сподівання. Причому люди й далі зголошуються брати участь у Клубі, але вже у другому сезоні проєкту.

Нагадаємо, мета Клубу – через невимушене спілкування на цікаві теми допомогти учасникам легко подолати мовний бар’єр і навчитися розмовляти українською без проблем. Навчання для студентів цілковито безоплатне.