Відбулася публічна лекція щодо належної дистрибюторської практики для студентів-фармацевтів

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з лекції

26 квітня 2023 відбулась публічна лекція Ольги Ткач, корпоративної викладачки одного з провідних фармацевтичних виробників України АТ «Галичфарм» корпорації «Артеріум», для викладачів та студентів Національного університету «Львівська політехніка», яка стосувалася різних аспектів належної дистриб’юторської практики з європейськими підходами. Лекторка висвітлила питання щодо ключових проблем належної дистрибуції лікарських засобів у європейському та українському вимірах, вимог GDP, а також як працює система фармаконагляду на національному рівні та рівні конкретного виробника.

Інформація, отримана на лекції, зацікавила не тільки студентів, але й викладачів, що можна було зрозуміти з активної сесій запитань та відповідей і позитивних відгуків. Ольга охоче відповідала на запитання й ділилась досвідом та знаннями щодо останніх новітніх процесів у фармацевтичній галузі.

Команда дякує за чудову можливість розширити освітній процес представникам АТ «Галичфарм», які активно сприяють формуванню високопрофесійних майбутніх працівників у цій галузі. Також велика подяка Мар’яні Івашиній – керівниці служби навчання та розвитку, яка організувала та сприяла проведенню заходу.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Фото з лекції Скріншот з онлайн-лекції Фото з лекції Фото з лекції