Відбулася онлайн-зустріч студентів освітньо-професійної програми «Економіка» зі стейкхолдерами

Кафедра економіки підприємства та інвестицій Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

28 грудня 2021 року відбулася онлайн-зустріч студентів IV курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Економіка», зі стейкхолдерами програми – директором ТзОВ «Техексперт-Захід» Романом Кіндзерою та фінансовим директором ТзОВ «Вамир-Гал», кандидатом економічних наук Валентиною Гришко.

Відбувся обмін думками стосовно змісту освітньої програми та вимог ринку праці щодо фахівців з економіки. Стейкхолдери звернули увагу на необхідність акцентування більшої уваги на закріпленні отриманих у процесі навчання знань та умінь під час проходження практик на підприємствах і доцільність участі здобувачів ОПП у різних тренінгах і грантах. Стейкхолдери зробили конкретні пропозиції стосовно працевлаштування здобувачів освітньо-професійної програми на фірмах, які вони очолюють. Завідувач кафедри економіки підприємства та інвестицій професор Василь Козик наголосив на доцільності таких зустрічей зі студентами інших курсів, які навчаються за спеціальністю 051 «Економіка», та викладацьким складом кафедри.

У зустрічі взяли участь: гарант ОПП, д.е.н., професор Олександр Ємельянов; завідувач кафедри ЕПІ, професор Василь Козик; к.е.н., доцент Тетяна Петрушка; куратор групи, к.е.н., доцент ‪Оксана Мусійовська.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі