Відбулася онлайн-зустріч студентів кафедри МПА з власницею деревообробної компанії «Древич»

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Скріншот з онлайн-зустрічі

26 листопад 2021 року відбулася онлайн-зустріч студентів п’ятого та четвертого курсів кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Львівської політехніки з власницею деревообробної компанії «Древич» Софією Лушпак.

Пані Софія розповіла студентам про цінності компанії, зміну акценту на роботу в онлайні у контексті управління персоналом, а також про особливості роботи з працівниками у деревообробній сфері. Студенти дізналися, що таке ресурсоефективний дизайн, як максимально ефективно використовувати деревину, а також про екологічно чисті джерела енергії. Поговорили про те, як спілкуватися з працівниками так, щоб перетворити їх на однодумців і щоб вони транслювали місію та цінності компанії в суспільстві. Пані Софія розповіла про підбір персоналу на основі психогеометричної типології й надала рекомендації щодо взаємодії з працівниками різних типів.

Наприкінці розмови пані Софія дала студентам пораду «Не ставити рамок і бажати більшого».

Для довідки

Древич – український виробник ексклюзивних деревовиробів. Місія в Древич – це не дати перетворити їх в папір чи дрова. А надати їм друге життя ще на десятки років в наших з Вами домівках. Головна цінність – збереження вікових дерев у виробах, що служитимуть Вам століттями. Метою Древич є популяризація екологічно чистих виробів з масиву деревини в Україні та далеко за її межами, і довести що фраза Made in Ukraine може виглядати гордо та асоціюватись з найкращим.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі