Відбулася онлайн-зустріч студентів кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій із працедавцями

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Скріншот з онлайн-зустрічі

У рамках роботи зі стейкголдерами освітнього процесу кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Національного університету «Львівська політехніка» провадить серію зустрічей з організаціями-працедавцями, які зацікавлені прийняти на роботу випускників спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». У вівторок, 2 листопада, відбулася зустріч представників АТ «Львівгаз» зі студентами IV курсу бакалаврату і студентами магістратури у формі онлайн-конференції.

Під час зустрічі завідувач кафедри АВКТ професор Федір Матіко розповів про наукову школу з вимірювання витрати і кількості енергоносіїв, яка працює на кафедрі та здобутки якої відомі в газотранспортних і газорозподільних компанія в Україні та за кордоном. Він наголосив, що освітні програми усіх рівнів, за якими навчаються здобувачі, сформовані з урахуванням сучасних тенденцій у галузі автоматизації, розроблення вимірювальних систем та застосування інформаційних технологій. Це дає можливість готувати фахівців високого професійного рівня, які затребувані на ринку праці, зокрема і в газорозподільних організаціях.

Начальник управління персоналу АТ «Львівгаз» Леся Мусієнко показала презентацію про підприємство. Зокрема, вона наголосила, що сьогодні АТ «Львівгаз» перетворюється на високотехнологічну компанію, яка має власне виробництво газорегуляторних установок, будує сучасний метрологічний центр, впроваджує новітні засоби детектування витоків природного газу, діагностики газорозподільних мереж. Вона зазначила, що у зв’язку із впровадженням сучасних засобів вимірювання параметрів природного газу, які об’єднані системами збору даних та диспетчеризації, АТ «Львівгаз» зацікавлене прийняти на роботу студентів чи випускників спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Леся Мусієнко розповіла про можливості проходження практики та укладання програм дуальної освіти для студентів останнього курсу бакалаврату і студентів магістерського рівня.

Під час зустрічі відбулося жваве обговорення запропонованих АТ «Львівгаз» можливостей.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі