Відбулася Міжнародна конференція «Інновації та особливості функціонування ЗМІ в демократичному суспільстві»

Кафедра журналістики та засобів масової комунікації
Скріншот з онлайн-конференції

27 жовтня 2022 року в режимі онлайн за участю українських та іноземних науковців у сфері журналістики відбулася Міжнародна науково-практична конференція студентів та молодих вчених «Інновації та особливості функціонування ЗМІ в демократичному суспільстві», присвячена 31-й річниці Незалежності України.

Організатором заходу є кафедра журналістики та засобів масової комунікації Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка».

Дякуємо колегам з Чорноморського національного університету імені Петра Могили, Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, Сумського державного університету, Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника, Ужгородського національного університету, Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Молдовського державного університету, Університету Кирила та Мефодія (Словацька Республіка), Католицького університету в Ружомберку (Словацька Республіка), Жешівського університету (Польща) – за участь у конференції!

Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції