Відбулася ІІ Міжнародна конференція «Актуальні проблеми сучасної науки, розвитку технологій та менеджменту»

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото з конференції

25 листопада 2021 року було проведено ІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні проблеми сучасної науки, розвитку технологій та менеджменту» в режимі змішаної очної та заочної форм із використанням платформи Zoom, організовану Хмельницьким політехнічним фаховим коледжем Національного університету «Львівська політехніка».

Конференція присвячена вшануванню світлої пам’яті Анатолія Мороза – проректора з економічних питань, головного бухгалтера Львівської політехніки, кандидата економічних наук, доцента, заслуженого працівника та відмінника освіти України, який зробив значний внесок у розвиток Хмельницького політехнічного коледжу Університету.

Під час наукового зібрання було презентовано доповіді, які стосуються сучасних аспектів економіки, менеджменту, формування технологічного потенціалу, приладобудування, автоматизації виробничих систем та використання інструментів інформаційного забезпечення, а також актуальних питань розвитку фахової передвищої та вищої освіти.

Зокрема, слід відзначити доповідь доктора наук, почесного професора Вроцлавського економічного університету, голови гміни Громадка (Республіка Польща) Даріуша Павліщи, який виокремив низку перспективних напрямів розвитку польсько-українського співробітництва у сфері навчання та підкреслив переваги фахової передвищої освіти в Україні.

Загалом до організаційного комітету конференції було подано близько 70 тез доповідей, що свідчить про актуальність заявленої тематики.

За підсумками конференції вирішено продовжити розгляд обговореної проблематики в рамках ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, яка буде проведена на базі Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» у 2022 році.

Докладніше – на сторінці Хмельницького політехнічного фахового коледжу у соцмережі Фейсбук.