Відбулася екскурсія студентів кафедри МПА з наставниками в Архикатедральний собор Святого Юра

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Фото з екскурсії

З метою розширення кругозору студенти груп МЕ-38 та ЕБ-33 кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту і їхні наставники доцентки Леся Струтинська та Оксана Сватюк відвідали Архикатедральний собор Святого Юра у Львові. Собор Галицької митрополії УГКЦ, до 1817 року – при монастирі чину Василіян, бароково-рококовий монументальний архітектурний ансамбль з виразними національними рисами вважають головною святинею українських греко-католиків.

Оглянули у криптах поховання (Андрей Шептицький, Йосиф, Мирослав, Володимир, Ярослав Осмомисл).

Позитивне враження отримали в Митрополичих садах Святоюрської гори. Перед входом на подвір’я храму є сформований відкритий міський простір у вигляді трикутника, що був оточений ділянками городів та садів. Архітектором цієї визначної пам’ятки є Бернард Меретин, проєкт якого зберігся на одній з карт Львова інженера Жана Ігнатія дю Дефі 1766 року.

Митрополичі сади є чудовим місцем для проведення виїзних церемоній та урочистих подій. Благодійні внески з усіх заходів спрямовують на різноманітні соціальні проєкти Львівської Архиєпархії.

Цікаву екскурсію для відвідувачів провів Орест Струтинський.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії