Відбулася дискусія щодо практики в освітньому процесі підготовки журналістів

Кафедра журналістики та засобів масової комунікації
Фото із заходу

13 жовтня у головному корпусі Національного університету «Львівська політехніка» відбулася панельна дискусія про важливість практики в освітньому процесі підготовки журналістів. Учасники заходу порушили низку важливих проблем, що стосуються того, як балансувати між теорією і практикою, щоб отриманні знання і навички студентів відповідали вимогам часу.

Дякуємо за участь в панельній дискусії заступниці Міністра освіти та науки Любомирі Мандзій, керівникам кафедр та факультетів журналістики університетів Миколаєва, Ужгорода, Дніпра та Львова – Тетяні Монаховій, Юрію Бідзілі, Марії Бутиріній, Зоряні Галаджун. Також доценту кафедри Мар’яні Кіці та студентам кафедри ЖЗМК Ірині Марчук та Юлії Бобак.

Окрема вдячність медіаменеджерам і журналістам, що долучилися до публічної дискусії, – головній продюсерці телеканалу «НТА» Наталії Струк, керівниці «Lvivmedia» Ірині Процик, директорці ТРК «Перший західний» Ользі Цап, ведучому суспільного телеканалу «UA: ЛЬВІВ» Андрію Іщику та журналісту телеканалу «НТА» Олегу Галіву.