Відбулася 79-а СНТК у підсекції «Технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Скріншот з онлайн-конференції

25 жовтня 2021 року на кафедрі технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології відбулась 79-а Студентська науково-технічна конференція. У зв’язку з карантином її було проведено в режимі онлайн на платформі Google meet. В усних доповідях брали участь 16 доповідачів – студентів І–VI курсів спеціальностей 162 «Біотехнології та біоінженерія» та 226 «Фармація, промислова фармація».

Працювали три секції:

  1. Експериментальні роботи,
  2. Теоретичні роботи,
  3. Дослідницькі роботи та розробки.

Доповіді були цікавими, інформативними, насиченими. Студенти доповідали про свою наукову роботу, обговорювали результати, задавали запитання.

У кожній секції журі обрали переможця:

  1. Яна Голубовська, студентка групи БТ-41,
  2. Дар’я Ошиток, студентка групи БТ-12,
  3. Катерина Князєва, студентка групи БТМ-11.

Усі троє переможців, а також Катерина Капля, студентка групи ФР-31 (за найкращу презентацію), отримають призи – сертифікати на 500 гривень для придбання книжок в онлайн-книгарні Yakaboo. Щиро вдячні за спонсорську допомогу Христині Редько!

Краща дослідницька робота студентки групи БТМ-11 Катерини Князєвої на тему «Розроблення комплексного препарату противірусної та антиоксидантної дій на основі екстрактів біомаси календули та арніки» скерована на інститутську конференцію, секцію «Хімія та хімічні технології», яка відбудеться 4 листопада 2021 року в режимі онлайн.

Решта учасників також нагороджені цінними призами. Всі першокурсники, які брали участь у секції 2 – Роман Кульчицький-Дашинич, Гоцало Софія, Олег Максимлюк, Андрій Семчук – нагороджені навчальним посібником «Екологічна біотехнологія» у 2 книгах. Валентин Соболь і Катерина Гуцько – навчальним посібником «Технологія та застосування лікувально-косметичних засобів». Анастасія Толстенко – підручником «Технологія пробіотиків». Анастасія Дмитрів, Ілона Петенко, Роман Лисенко, Анастасія Гончаренко, Аліна Климчук – навчальним посібником «Практикум з біотехнології лікувально-косметичних засобів».

Дякуємо всім учасникам 79-ї СНТК та членам журі! Бажаємо надалі вдалих експериментів, цікавих результатів, бажання та можливості займатись науковою роботою!

Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції