У Львівській політехніці відбулась презентація проєкту Jean Monnet «European technology transfer for Ukrainian universities»

Ігор Олексів, керівник проєкту
Project presentation

8-го лютого в університеті відбулась презентація проєкту Jean Monnet «European technology transfer for Ukrainian universities» UniTECH - 101047891 - GAP-101047891 за програмою JEAN-MONNET CHAIRS.

Проект UniTECH має на меті передавати досвід ЄС у сфері технологій на трьох циклах вищої освіти Національного університету «Львівська політехніка» та сприяти розвитку інноваційної культури в університеті. У рамках проекту команда розробить набір курсів із трансферу технологій ЄС для бакалаврів, магістрів, докторів філософії та студентів безперервного навчання спеціальностей менеджменту та державного управління. Такий підхід сприятиме розбудові життєво важливого зв’язку Львівської політехніки з бізнесом, розвитку інноваційної культури та модернізації ринку праці в Україні.

Проєкт триватиме три роки з 01.02.2022 до 31.01.2025. Проєкт реалізовуватимуть кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва (керівник професор кафедри Ігор Олексів) та кафедра адміністративного та фінансового менеджменту (старший викладач кафедри Олег Дума).

Project presentation Project presentation