Відбулась онлайн-зустріч представників компанії ПрАТ «Хлібпром» зі студентами ІХХТ

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Скріншот з онлайн-зустрічі

25 серпня 2022 року в рамках навчальної практики для студентів другого курсу спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія» Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки відбулась онлайн-зустріч зі спеціалістами ПрАТ «Концерн Хлібпром».

Зі студентами та викладачами спілкувалися: Ірина Матвієнко – начальник відділу контролю якості дирекції з управління ризиками, Катерина Пастушенко – інженер із стандартизації відділу стандартизації та методології виробництва, Тетяна Білозір – провідний бактеріолог бактеріологічної лабораторії дирекції з управління ризиками, та Марія Винарчук – менеджер із персоналу. Представники підприємства докладно розповіли про діяльність підприємства, особливості організування виробничих процесів, основні напрями на виробництві, умови стажування і проходження практики студентами, актуальні вакансії та можливості кар’єрного розвитку.

«Концерн Хлібпром» – одне з найбільших підприємств на українському ринку хліба, засноване у 2003 році. До структури компанії входять 5 виробничих підприємств: ТМ Agrola, ТМ 2Go, ТМ Хлібна Хата, ТМ Bandinelli, ТМ Вінниця Хліб, ТМ Люблянна.

Студенти Львівської політехніки щорічно проходять практику та стажування на підприємстві, за підсумками якого можуть отримати пропозицію працевлаштування. ПрАТ «Хлібпром» є постійним учасником щорічних Ярмарків кар’єри у Львівській політехніці, де активно презентує свою діяльність.

Зустріч була організована з ініціативи викладачів кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології ІХХТ – доценток Роксолани Конечної і Жанни Паращин та асистентки Наталії Моньки – за сприяння відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі