Відбулась онлайн-зустріч абітурієнтів із представниками Інституту енергетики та систем керування

Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій
Скріншот з онлайн-зустрічі

За сприяння працівників управління кадрів Рівненської атомної електростанції 17 листопада 2021 року відбулась онлайн-зустріч керівництва і працівників Інституту енергетики та систем керування Львівської політехніки з майбутніми вступниками та їхніми батьками з міста-супутника АЕС Вараша. Під час зустрічі учасників ознайомили з діяльністю кафедр, спеціальностями Інституту й умовами вступу на навчання у 2022 році.

Модератор зустрічі, доцент кафедри теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій Тетяна Римар, розповіла учасникам про переваги навчання у Львівській політехніці за спеціальністю 143 «Атомна енергетика», про інформаційні сторінки, де можна знайти інформацію щодо спеціальності. Завідувач кафедри ТТАЕ Михайло Семерак розповів про освітній, науковий і кадровий потенціал кафедри теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій. Традиційно серед питань, які цікавили присутніх, – вартість навчання, умови та вартість проживання, можливість навчання за кордоном і навчання за військовим профілем, додаткові можливості для студента спортивного та художнього напрямку й багато іншого.

Завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Федір Матіко розповів про переваги навчання за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», зокрема, про універсальність спеціальності, яка зумовлена необхідністю автоматизації процесів не тільки у промисловості, а й в усіх сферах діяльності, вивчення технічних та програмних засобів світових лідерів (Siemens, Schneider Electric, Unitronics, Honeywell), отримання глибоких знань комп’ютерних, інформаційних технологій та мов програмування, що дає можливість працювати не тільки в галузі автоматизації, а й в ІТ-сфері та суміжних галузях.

Декан магістратури Марта Кузнецова та заступник директора ІЕСК Андрій Куцик пояснили абітурієнтам умови вступу на спеціальності Інституту енергетики та систем керування й відповіли на запитання абітурієнтів стосовно підготовки до вступу, вступні конкурси тощо.

Абітурієнти із зацікавленням сприйняли подану інформацію та висловили побажання зустрітися з керівництвом кафедр та Інституту в квітні 2022 року, коли можна буде детально обговорити особливості правил вступу до Національного університету «Львівська політехніка».

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі