Відбулась Літня школа для молодих науковців і викладачів Інституту будівництва та інженерних систем

Кафедра будівельних конструкцій та мостів Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

На базі Навчально-оздоровчого табору «Політехнік-4» відбулась Літня наукова школа для молодих наукових та науково-педагогічних працівників Інституту будівництва та інженерних систем, у якій взяли участь представники кафедр будівельних конструкцій та мостів, автомобільних доріг та мостів, теплогазопостачання і вентиляції та будівельного виробництва. Метою школи було проведення тренінгів, семінарів та освітніх заходів для підвищення комунікацій між молодими вченими кафедр.

Керівник центру міжнародної освіти професор Наталія Гоц провела тренінг на тему «Міжнародні освітні програми та проєкти», ознайомила з можливостями міжнародних освітніх програм та грантів для викладачів ІБІС, а також з програмами розвитку міжнародної співпраці.

Керівник Проєктного офісу Львівської політехніки Назарій Андрущак у межах семінару «Можливості проєктних ініціатив аспірантів та молодих науковців» розповів про міжнародні гранти: вимоги до них, основні та важливі кроки з подання заявок на такі гранти й підводні камені під час їхнього виконання.

Голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету Іван Тимчук надав інформацію про українські грантові проєкти і стипендіальні програми, зокрема і в межах Львівської політехніки.

Крім цього, було проведено внутрішні семінари для обміну знаннями і досвідом у різних напрямах. На завершення провели ігрове заняття з розвитку навичок критичного мислення під назвою «Зонополія».

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи