Весняна школа проєкту Jean Monnet Chairs UniTECH продовжує свою роботу

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Заставка до матеріалу

У межах другого дня Весняної школи проєкту UniTECH свої доповіді презентували:

  • д-р Бертран Тортельєр, проєктний інженер Альпійської соціальної ініціативи (АСІС), керівник кафедри підприємництва в університеті Ліон Люм’єр (Франція);
  • д.е.н., професор Ірина Нєнно, професорка кафедри менеджменту та інновацій Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, керівниця офісу інновацій в Одесі.

До уваги присутніх спікер Бертран Тортельєр подав доповідь Entrepreneurship: Market research and the marketing approach. Учасники мали змогу обговорити особливості здійснення маркетингових досліджень ринку та застосування різноманітних маркетингових підходів просування інноваційних продуктів і послуг в умовах сьогодення.

Професорка Ірина Нєнно презентувала доповідь на тему «Трансфер управлінських технологій під впливом штучного інтелекту». Зокрема, присутні обговорили особливості управлінських технологій під впливом Industry 4.0, проведення аналізу управлінських технологій, управлінське майбутнє ШІ, вплив ШІ на управлінські технології, ознаки юридичної особи для ШІ, роль менеджера за П. Сенге та стан і перспективи AR\VR в освіті.

Надзвичайно приємно, що до другого робочого дня Весняної школа проєкту UniTECH долучилась аналогічна кількість учасників (понад 240) з усіх куточків України, а також студенти освітніх програм «Бізнес-адміністрування», «Міжнародна економіка», «Міжнародні економічні відносини», «Публічне управління та адміністрування» та «Управління інноваційною діяльністю», аспіранти освітніх програм «Менеджмент», «Міжнародні економічні відносини», «Публічне управління та адміністрування» та науково-педагогічні працівники Національного університету «Львівська політехніка».

Надзвичайно цікавою та насиченою була Q/A сесія зі спікерами.

Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи