«Весна Політехніки» запрошує студентів уболівати за свої команди!

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Заставка фестивалю

Вже 16 травня у Львівській політехніці розпочнеться довгоочікуваний і наймасштабніший студентський фестиваль «Весна Політехніки». Цьогоріч він проходитиме у відмінному від звичного форматі, та буде не менш захопливий.

― «Весна Політехніки» у живому форматі відбудеться вперше від 2019 року. Головні учасники і команди, які колись брали участь у цьому студентському фестивалі, завершили навчання, тож склад команд повністю новий. Формат концерту залишиться той самий, та ми об᾽єднали в одну команду чотири інститути, тож відбудеться лише чотири концерти, ― розповів голова оргкомітету «Весна Політехніки» Сергій Мельников.

Організатори вирішили зосередити увагу команд на класичних творах української літератури і дати можливість учасникам показати власне бачення їхнього прочитання. Перша вистава базуватиметься на творі «Маруся Чурай». Другий концерт ― «Тіні забутих предків», третій ― «Енеїда», і завершальним стане «Лісова пісня».

― Ми сподіваємося, що в наступні роки робитимемо повноформатні концерти, в яких кожен інститут виступатиме зі своєю командою. Цьогоріч важливо повернути «Весну Політехніки», щоб ця традиція не зникла, і ми вирішили її відновити, ― додав Сергій Мельников.

Заставка фестивалю Афіша фестивалю Афіша фестивалю Афіша фестивалю Афіша фестивалю