Національний Еразмус+ офіс в Україні запрошує на вебінар «Болонський процес та міжнародна академічна мобільність»

За матеріалами Національного Еразмус+ офісу в Україні
афіша вебінару «Болонський процес та міжнародна академічна мобільність»

Національний Еразмус+ офіс в Україні, Національна команда експертів з реформування вищої освіти (проєкт ЄС), Інститут лідерства, інновацій та розвитку запрошують взяти участь 25 листопада 2020 року у вебінарі з питань впровадження міжнародної академічної мобільності та визнання, на основі інструментів Болонського процесу задля розвитку інтернаціоналізації і забезпечення якості вищої освіти.

Вебінар проводиться на виконання проєкту ЄС Еразмус+ FaBoTo – Facilitating the use of Bologna tools for higher education institutions and quality assurance organisations за участю Національного агентства Еразмус+ Нідерландів, Національної команди Болонських експертів Нідерландів та представників нідерландських університетів, Національної команди експертів з реформування вищої освіти та українських університетів.

Цільова аудиторія – Еразмус+ координатори, відділи міжнародного співробітництва, відділи мобільності, науково-педагогічні працівники, адміністративний персонал, студенти, представники Міністерства освіти і науки України, ENIC/NARIC Center, Національного агентства з забезпечення якості вищої освіти, Національного агентства кваліфікацій.

Проєкт програми

Щоб взяти участь, потрібно обов’язково зареєструватися до 22 листопада 2020 року. Зареєстровані учасники отримають посилання на доступ до конференції.