В Університеті з’явився ще один навчально-оздоровчий табір – «Політехнік-5»

Борис Козловський, прес-служба Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

На конференції трудового колективу, яка відбулася 30 березня, ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало повідомив, що Університет придбав нову базу відпочинку у Шацькому районі, у селищі Гряда на Волині.

Це – будиночки-котеджі різного рівня комфорту. База відпочинку розрахована на 55 місць. Вона передана Львівській політехніці у доброму стані – з меблями, холодильниками, телевізорами. Є кухоньки, де можна готувати собі їжу. Територія огороджена у сосновому лісі. До славного озера «Світязь» – якихось 20–30 метрів. Вартість проживання за добу – 250 гривень з особи.

Юрій Ярославович зазначив, що рішення про купівлю цієї бази відпочинку було продиктоване, зокрема, й тим, що нам тепер закрита дорога у Крим, до колишнього оздоровчого табору в Алушті. Рішення приймали колегіально, комісією, до складу якої входили, окрім ректора, проректори Анатолій Мороз, Володимир Крайовський, директор Інституту будівництва та інженерії довкілля Зіновій Бліхарський, директор Інституту гуманітарних та соціальних наук Ярина Турчин та інші посадові особи. До речі, Ярина Богданівна колись відпочивала на цій базі і залишилася задоволена.

Перший заїзд до нової бази заплановано на початок червня цього року. Можна буде обирати різні терміни відпочинку.