В Університеті відбувся онлайн-тренінг «Пошук себе та роботи в складні часи»

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Скріншот з онлайн-тренінгу

У цей складний час усе ж надзвичайно актуальними залишаються питання пошуку роботи і професійної самореалізації.

26 травня 2022 року у Львівській політехніці відбувся онлайн-тренінг «Пошук себе та роботи в складні часи», організований відділом працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету і компанією ОККО.

Олена Кіріченко, менеджер із розвитку бренду роботодавця ОККО, розповіла студентам, де взяти ресурс у часи турбулентності, як підтримати себе в умовах військового періоду.

Для молоді дуже важлива є стратегія та конкретні кроки для становлення і розвитку кар’єри. Насамперед – це правильна підготовка резюме, мотиваційного і супровідного листів та підготовка до співбесіди.

Також студенти отримали цікаву інформацію про корисні ресурси, що стануть у нагоді для ментальної самопідтримки у складних умовах та під час пошуку роботи.

Наприкінці зустрічі спікер надала контакти для зв’язку і запросила студентів та випускників Львівської політехніки ознайомитися з актуальними вакансіями в компанії ОККО, адже працюючи – ми допомагаємо фронту!

Афіша заходу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу