В Університеті відбувся майстер-клас «Культура приготування та подання традиційних італійських страв»

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото із заходу

У рамках співпраці між кафедрою туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки та UCM – Progetto inclusione cucina Italiana – Euroest на базі Університету (в буфеті головного корпусу) 17 березня 2023 року було проведено один із майстер-класів на тему «Культура приготування та подачі традиційних італійських страв».

Упродовж заходу президент Associazione U.C.M. Italy Paolo Brescia презентував традиційні італійські страви й ділився досвідом зі студентами щодо тонкощів гостинності Півдня Італії. Зокрема, гість розповів про різницю між свіжою пастою, що робиться вручну (pasta fresca), та пастою машинного виробництва (pasta secca).

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу