В Університеті відбувся кейс-чемпіонат «Соціальні комунікації як ефективний інструмент залучення бізнесу до гуманітарної допомоги»

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Фото із заходу

14 грудня у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся кейс-чемпіонат «Соціальні комунікації як ефективний інструмент залучення бізнесу до гуманітарної допомоги.

Змагання, яке проходило в офлайн-форматі, спричинило великий інтерес в учасників, серед яких були представники академічного середовища – студенти і викладачі – Львівської політехніки. Кожен із присутніх мав можливість висловити власну точку зору щодо важливості використання соціальних комунікацій для залучення підприємств до підтримки гуманітарних проєктів.

Учасники кейс-чемпіонату, студенти кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки, продемонстрували інноваційні підходи і стратегії, які дають змогу залучати бізнес до активної участі в гуманітарних програмах, забезпечуючи при цьому вигоди для обох сторін. Кожен кейс також містив практичні результати залучення, як великого, так малого бізнесу в часи кризи, зокрема для допомоги Україні.

Всі учасники чемпіонату презентували ідеї, які вражають своєю свіжістю й можуть бути реалізовані з урахуванням актуальних трендів. Студенти Львівської політехніки довели, що молодь може бути джерелом найкращих інновацій, які спрямовані на забезпечення ефективної взаємодії бізнесу та гуманітарних проєктів.

Цей кейс-чемпіонат став яскравим прикладом того, як студенти можуть не лише розробляти і пропонувати ідеї, але й впливати на формування стратегій у галузі соціальних комунікацій та гуманітарної допомоги.

Організатори події, учасники проєкту Baltics4UA, сподіваються, що ініціативи, розроблені під час кейс-чемпіонату, стануть стимулом для бізнесу брати активну роль у соціально відповідальних проєктах, сприяючи при цьому розв’язанню глобальних проблем та підтримці тих, хто потребує допомоги.

Більше інформації щодо проєкту Baltics4UA можна дізнатися на його сайті.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу