У спорткомплексі Університету відбулися змагання за Кубок ректора Львівської політехніки з танцювальної аеробіки

Олена Череповська, кафедра фізичного виховання Львівської політехніки
змагання за Кубок ректора з аеробіки

24 травня у спорткомплексі Національного університету «Львівська політехніка» відбулися змагання за Кубок ректора Львівської політехніки з танцювальної аеробіки та конкурс «Міс фітнес» Університету. В ювілейному, п’ятому турнірі взяли участь 10 команд та 12 спортсменок – учасниць фітнес-марафону.

Першими змагання розпочали фітнес-марафонці. Дівчата повинні були продемонструвати комплекси вправ – функціональний і табата. Судді під час винесення остаточного результату оцінювали правильність техніки виконання, легкість та невимушеність роботи і презентацію учасниць.

Змагання з танцювальної аеробіки потішили різноманіттям хореографічних напрямів. Гості могли спостерігати за постановками у стилі контемпорарі, насолоджуватись народним танцем та радіти нестримному кантрі. Композиції були на будь-який хореографічний смак.

Вдруге змагання з танцювальної аеробіки на Кубок ректора Львівської політехнікимали статус відкритих. Для участі в турнірі з аеростепу та фанку були запрошені команди з Української академії друкарства. У підсумку бронзовими та срібними призерами фанк та степ-турнірів стали команди гостей «Bell Dance» та «Freedom». А звання чемпіона виборола збірна Львівської політехніки з командної аеробіки – команда «Техніка» (тренер – старший викладач кафедри фізичного виховання, суддя національної категорії Олена Череповська).

Змагання прикрасили своїми чудовими показовими виступами ансамбль бального танцю «Грація» (керівник Микола Лагойда), молодша група зразкового ансамблю танцю «Карамель» (керівники – Христина Мелимук та Анастасія Селезньова), збірна Львівської політехніки зі спортивної аеробіки (тренер – старший викладач кафедри фізичного виховання Університету, майстер спорту Марта Мельничук) та команда «Техніка».

В підсумку змагань з танцювальної аеробіки третє місце посіла команда «Flame» з композицією в стилі контемпорарі. На другому місці опинилась команда «Феєрверк», яка обрала для себе індійські мотиви. А чемпіонами змагань та володарками великого Кубка ректора Львівської політехніки стали дівчата і хлопці з команди «Драйв» з надзвичайно веселою та цікавою постановкою в стилі кантрі (тренер команд – Олена Череповська).

Також серед учасниць змагань був конкурс на найелегантнішу, найчарівнішу та найартистичнішу спортсменку. Титул «Міс Елегантність» отримала Христина Бойко (ІАРХ), «Міс Артистизм» стала Євгенія Мирончук (ІТРЕ), а звання «Міс Чарівність» присудили Богдані Потапській (ІАПО). Як завжди, було присуджено приз від головного судді змагань. Цього разу їх було аж два: за високі спортивні результати й відданість аеробіці призи отримали Валентина Тяла (ІТРЕ) та Катерина Гусакова (ІГСН).

Виснажливий фітнес-марафон завершився так: звання «Другої віце-міс Фітнес» присуджено Катерині Федак (ІНЕМ), «Першою віце-міс Фітнес» стала Роксолана Звір (ІАРХ), а «Міс Фітнес Львівської політехніки 2018» обрано Вікторію Масник (ІСТР).

Отож, змагання проведені, найкращі обрані, нагороди і призи отримані, слова подяки сказані абсолютно всім учасникам. А в перспективі – нові змагання та нові перемоги!

змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки змагання за Кубок ректора з аеробіки