В Університеті відбулося знайомство з навчальною програмою «Business Analytics & Data Science at NULP»

Кафедра ІСМ Львівської політехніки
знайомство з навчальною програмою «Business Analytics & Data Science at NULP»

12 квітня 2018 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбулося знайомство з навчальною програмою «Business Analytics & Data Science at NULP».

Андрій Берко, заступник завідувача кафедри інформаційних систем та мереж Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій, розповів про особливості вступної кампанії та умов прийому до вищих навчальних закладів України у 2018 році, про те, як стати студентом програми. Володимир Пасічник, професор кафедри ІСМ, розповів про перспективи та можливості для фахівців, що навчатимуться за цією навчальною програмою. До розроблення програми Business Analytics & Data Science at NULP, як відомо, були залучені професіонали ІТ-галуз.

Емоційні, мотивуючі виступи справили яскраве враження на гостей заходу, серед яких були майбутні абітурієнти, їхні батьки, працівники та студенти Львівської політехніки.

знайомство з навчальною програмою «Business Analytics & Data Science at NULP» знайомство з навчальною програмою «Business Analytics & Data Science at NULP» знайомство з навчальною програмою «Business Analytics & Data Science at NULP» знайомство з навчальною програмою «Business Analytics & Data Science at NULP» знайомство з навчальною програмою «Business Analytics & Data Science at NULP» знайомство з навчальною програмою «Business Analytics & Data Science at NULP» знайомство з навчальною програмою «Business Analytics & Data Science at NULP»