В Університеті відбулося урочисте засідання представників наукової громадськості Львівщини з нагоди Дня науки

За матеріалами сайтів ЛОДА, ЛОР, ЛМР
урочисте засідання з нагоди Дня науки

18 травня 2018 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбулося урочисте засідання представників наукової громадськості Львівщини з нагоди Дня науки, який відзначають щорічно у третю суботу травня.

Науковців привітав заступник директора департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Ігор Гайдук:

– Ваша праця є важкою і дуже важливою для суспільства. Ми підтримуємо молодих вчених, у межах програми розвитку освіти Львівщини щорічно виділяють кошти на виплату премій науковцям.

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня науки Ігор Гайдук відзначив науковців грамотами обласної державної адміністрації.

Участь у заході взяв також перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус. Вітаючи науковців Львівщини зі святом, він наголосив:

– Львівська обласна рада дуже цінує стосунки, які склалися між обласною владою і науковим середовищем. Сьогодні, будучи в процесі децентралізації, влада відчуває велику потребу в діалозі з науковцями задля спільного розв’язання проблемних питань.

Андрій Білоус відзначив трьох науковців подяками обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня науки.

На урочисте засідання представників наукової громадськості Львівщини у Політехніку завітав і заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко. Він вручив від громади міста подяки кільком науковцям за їхній вагомий внесок у розвиток науки, багатолітню сумлінну науково-організаційну працю, підготовку висококваліфікованих спеціалістів та з нагоди Дня науки.