В Університеті відбулася зустріч із представниками нафтових компаній Лівії і Тунісу

Анастасія Степаняк, Центр комунікацій Львівської політехніки
делегація з Тунісу й Лівії

13 жовтня до Львівської політехніки завітала делегація з Тунісу й Лівії – представники нафтових компаній «Wahat Umm Algouzlan» та «Ras Lanuf». З боку університету гостей приймали перший проректор Олег Матвійків, проректорка з міжнародних зв’язків Наталія Чухрай та очільниця Центру міжнародної освіти Наталія Гоц. Організував подію ЦМО.

Метою заходу стало узгодження можливостей навчання та підвищення кваліфікації працівників лівійської компанії «Ras Lanuf» у Львівській політехніці за спеціальностями, пов’язаними з видобутком, переробкою і транспортуванням нафти. Саме тому, у рамках ознайомчої зустрічі, представники відповідних кафедр таких інститутів як ІХХТ, ІБІД, ІІМТ, ІНЕМ, ІСТР, ІАПО та інші презентували іноземцям свої напрацювання.

Окрім цього, гості зацікавлені у розвитку освітньої та інженерної співпраці із нашим університетом.

зустріч із представниками компаній Лівії і Тунісу зустріч із представниками компаній Лівії і Тунісу зустріч із представниками компаній Лівії і Тунісу зустріч із представниками компаній Лівії і Тунісу зустріч із представниками компаній Лівії і Тунісу зустріч із представниками компаній Лівії і Тунісу зустріч із представниками компаній Лівії і Тунісу зустріч із представниками компаній Лівії і Тунісу зустріч із представниками компаній Лівії і Тунісу