В Університеті відбулася Міжнародна літня школа International summer school of young scientists 2.0

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

Відповідно до наказу ректора Університету № 306-1-10 від 21 травня 2024 року 4–7 липня 2024 року в навчально-оздоровчому таборі «Політехнік-4» (с. Зозулі Золочівського району) було проведено Міжнародну літню школу International summer school of young scientists 2.0. Організатор заходу – кафедра педагогіки та інноваційної освіти Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти.

У роботі школи брали участь аспіранти, докторанти й наукові керівники Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету імені Івана Франка, Хмельницького національного університету, Волинського національного університету імені Лесі Українки, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Ця літня школа стала важливим кроком у розвитку науково-педагогічної діяльності й академічної мобільності, забезпечивши учасникам унікальні можливості для обміну досвідом та здобуття нових знань.

Щира подяка:

  • науковим керівникам – за цікаві лекції-дискусії, презентації та семінари;
  • аспірантам і докторантам – за тренінги та презентації власних дисертаційних досліджень;
  • працівникам бази – за комфортні умови;
  • усім учасникам – за позитивний настрій, вмотивованість і активну участь у всіх видах діяльності.

До зустрічі в Міжнародній літній школі International summer school of young scientists 3.0!

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи