В Університеті відбулася ХVI Міжнародна конференція «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука практика»

Кафедра цивільної безпеки Львівської політехніки
на конференції «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука практика»

Щорічна, уже шістнадцята Міжнародна науково-методична конференція «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука практика: БЖДЛ – 2018» цьогоріч відбулась у Національному університеті «Львівська політехніка», де її приймала кафедра цивільної безпеки Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола. Водночас вона стала 123-ю міжнародною науковою конференцією Європейської Асоціації Безпеки. Захід відбувся під патронатом Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти, Європейської Асоціації Безпеки. У конференції взяли участь більше 60 науковців, які обговорили проблемні питання безпекової освіти.

У жвавій дискусії виступили: завідувачі профілюючих кафедр професор В. Березуцький з Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», професор М. Хворост з Харківського національного університету міського господарства імені О. Бекетова, професор В. Глива з Національного авіаційного університету, професор З. Яремко з Львівського національного університету імені Івана Франка, професор О. Нагурський з Національного університету «Львівська політехніка», Є. Литвиновський, науковий співробітник Інституту державного управління у сфері цивільного захисту, та інші.

З доповідями «Безпекова освіта у польських університетах» та «Європейська Асоціація Безпеки в розвитку науки» виступив Президент Європейської Асоціації Безпеки, професор Педагогічного університету імені Комісії народної освіти в Кракові доктор Лєшек Ф. Коженьовскі, який висвітлив стан безпекової освіти та напрями розвитку науки в галузі безпеки у Польщі та країнах ЄС. Він вручив кафедрі цивільної безпеки Львівської політехніки сертифікат члена European Association for Security.

За результатами конференції видано збірник тез доповідей.

Докладніше про ХVI конференцію «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука практика»

на конференції «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука практика» на конференції «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука практика» на конференції «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука практика» на конференції «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука практика» на конференції «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука практика» на конференції «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука практика» на конференції «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука практика» на конференції «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука практика» на конференції «Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука практика»